Westervoort is in de ban van het Biddle Brug Borreltje. Op feesten en partijen genieten de inwoners massaal van het drankje dat het mede mogelijk moet gaan maken dat de Biddle-brug hersteld gaat worden.

Tijdens de kermisdagen in Westervoort zal op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 13.00 uur op winkelcentrum de Wyborgh een aantal leden van de werkgroep “ Biddle Brug Borrel “ graag de reservering noteren en/of een donatie voor de herstelwerkzaamheden in ontvangt nemen.

Hoe toepasselijk is deze actie, Chris Biddle hield ook wel van een borreltje. Het zou schitterend zijn als het fantasielandschap van Biddle op het viaduct aan de Liemersallee op zijn geboortedatum van 25 april 2023 of rondom die datum is hersteld. Biddle was ook bij de carnaval een graag geziene kunstenaar: vele carnavals wagens werden door hem beschilderd. Ook oud-wethouder Hans Breunissen stelde onlangs zijn opbrengst van de afscheidsreceptie beschikbaar voor het herstel van de muurschildering.

Een donatie kan ook rechtstreeks via de bank, op rekening van Stichting Stimulatie Cultureel Westervoort NL87 Rabo 0340292822 o.v.v. Biddle Brug.Door Admin