Betrokken Westervoortse ondernemers steken Firas en Youssra hart onder de riem.

Betrokken Westervoortse ondernemers steken Firas en Youssra hart onder de riem.

2 december 2020 Uit Door Admin

Woensdagmiddag werden Firas en Youssra van Yauno op de Broeklanden blij verrast. Marjolein van der Molen, die zelf ook afkomstig en werkzaam is in Westervoort, is na het vreselijke nieuws dat hun zaak door de explosie in puin lag, langs diverse ondernemers gegaan om iets samen te stellen voor het betrokken stel.

Woensdag had Marjolein de spullen opgehaald bij de betrokken ondernemers, die het stel ook een hart onder de riem willen steken, met een kaart met de volgende tekst:

“Lieve Firas en Youssra, Wat was het schrikken afgelopen zondagnacht, op de pinautomaat voor jullie Yauno een plofkraak.. De halve pui klapte eruit, en wat een enorme puinhoop in jullie net verbouwde zaak. dat was

Vanwege de huidige Corona ontwikkelingen heeft de Horeca het momenteel al zwaar te verduren. Wat een pijn en verdriet zal dit alles geven, en welteverstaan al het geregel en overwerk uren. Zeker in deze soms roerige tijd, is verbinding met lokale ondernemers en inwoners erg rijk. Er voor elkaar zijn, steun, een praatje of een kaartje, het tonen van medeleven.

Marjolein denk dat ze voor vele inwoners spreekt, als ze zegt; jullie aanwezigheid in ons dorp is erg belangrijk! Via deze weg een klein pakket van “steun” om naast al het harde werk even te investeren in elkaar… Vanuit mijn hart als inwoner en een aantal Westervoortse collega ondernemers, dit warme gebaar…”

De ondernemers die hebben meegedragen naast de persoonlijke bijdrage van Marjolein, zijn: Bruna/Etos, Cigo, Hema (persoonlijk vanuit de medewerkers), Gall&Gall, Stefan’s Bloemen, Kaas&Delicatessen Slijderink en Bakker Koenen!

Ik krijg zelf ook de vraag van veel inwoners (Karlo red.) wat ze kunnen betekenen voor het getroffen stel, en geef het advies om ze te verrassen, als ze weer geopend zijn, met een kaart met daarin een persoonlijke boodschap en evt. een bijdrage.

Zelf zijn Firas en Youssra heel erg onder de indruk van het medeleven van alle Westervoorters maar ook zeker van de Westervoortse ondernemers !