Bestendiging predicaat Hofleverancier voor Slagerij Hetterschijt-Boekhorst

Bestendiging predicaat Hofleverancier voor Slagerij Hetterschijt-Boekhorst

10 november 2021 Uit Door Admin

Vandaag, woensdag 10 november 2021 heeft de heer William Boekhorst, ten overstaan van burgemeester Arend van Hout, de bepalingen behorende bij het voeren van het Koninklijk Wapen, behorende bij het predicaat Hofleverancier ondertekend in het gemeentehuis van Westervoort.

Predicaat Hofleverancier
Op dit moment mogen meer dan 440 Nederlandse bedrijven zich Hofleverancier noemen. De Koning kan dit recht toekennen aan kleine en middelgrote bedrijven die minimaal honderd jaar bestaan, een uitstekende reputatie in de regio hebben en zich onderscheiden door een uitzonderlijk goede dienstverlening.


De beschikking voor het voeren van Koninklijk Wapen wordt verleend voor een periode van 25 jaar. Daarna is bestendiging van het predicaat Hofleverancier nodig om opnieuw 25 jaar het Koninklijk Wapen te mogen voeren.

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!