Bert Timmer Memorial Loop

Zondag 3 september staat het Horsterpark in Duiven weer in het teken van de jaarlijkse Bert Timmer Memorial Loop. Dit bijzondere hardloopevenement wordt georganiseerd door een toegewijde groep vrijwilligers van Loopgroep FRoS, ondersteund door familie en vrienden. De Bert Timmer Memorial Loop, die voor het eerst werd georganiseerd in 2013, is inmiddels een traditie geworden en wordt gehouden ter nagedachtenis aan Bert Timmer.

Deze sportieve dag biedt voor iedereen wat wils, van doorgewinterde hardlopers tot gezinnen met kinderen. De belangrijkste afstanden zijn de 5 kilometer (13.00 uur) en 10 kilometer voor de volwassenen (11.30 uur). Daarnaast zijn er ook speciale afstanden voor de jongste deelnemers: 500 meter (11.00 uur) en 1 kilometer (10.30 uur). De Bert Timmer Memorial Loop een recreatief evenement dat de hele familie samenbrengt in de prachtige omgeving van het Horsterpark.

Het doel van de Bert Timmer Memorial Loop gaat echter verder dan alleen sport en recreatie. Jaarlijks wordt de opbrengst van dit evenement gedoneerd aan een lokaal goed doel, waardoor de loop niet alleen bijdraagt aan de gezondheid en saamhorigheid van de gemeenschap, maar ook aan lokale initiatieven die steun verdienen.

Voor degenen die nog willen deelnemen aan deze inspirerende loop, is inschrijven nog mogelijk via de officiële website: www.btml.nl.