Basiscursus fotografie bij Kreatieve Kring Westervoort

Basiscursus fotografie bij Kreatieve Kring Westervoort

25 januari 2024 Uit Door Admin

Op maandagavond 19 februari, 20.00-22.00 uur, start de Kreatieve Kring Westervoort met een basiscursus fotografie. De cursus bestaat uit 6 lessen: 4 maandagavonden (theorie) en 2 zaterdagochtenden (praktijk). De theorielessen worden gegeven in de lesruimte van de Kreatieve Kring in Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort. Docent is de heer Rodrigo uit Westervoort.

Wilt u ook graag dé perfecte foto maken, maar vindt u de camera-instellingen te ingewikkeld en wilt u meer weten over de begrippen sluitertijd, Iso, diafragma en witbalans? Tijdens deze cursus helpt de docent u verder op weg met het vinden en instellen van de diverse camerafuncties, met als resultaat prachtige foto’s met mooie kleuren, een goede scherpte en betere belichting. Met behulp van deze cursus haalt u meer uit uw camera. Er zal veel ruimte zijn voor interactie en het stellen van al uw vragen.

Voor aanmelding en nadere informatie kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of raadpleeg onze facebookpagina via de website www.kreatievekringwestervoort.nl. De website wordt momenteel gemigreerd, wel kun je op de Facebookpagina van de Kreatieve Kring alles lezen. De prijs is € 99,00 voor 6 lessen.