Basiscursus fotografie bij Kreatieve Kring Westervoort

Basiscursus fotografie bij Kreatieve Kring Westervoort

10 september 2021 Uit Door Admin

Op maandagavond 20 september, 20.00-22.00 uur, start de Kreatieve Kring Westervoort met een basiscursus fotografie. De cursus bestaat uit 6 lessen, waarvan 4 maandagavonden (theorie) en 2 zaterdagochtenden (praktijk). Leslocatie is Kulturhus de Nieuwhof, Rivierweg 1 in Westervoort. De Nieuwhof is per openbaar vervoer goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Heeft u deze zomer enthousiast gefotografeerd, maar mist u toch wat extra kennis om dé perfecte foto te maken of vindt u de camera-instellingen te ingewikkeld? Of wilt u meer weten over bijv. de belichtingsdriehoek? Tijdens deze cursus helpt de docent u verder op weg met het vinden en instellen van de diverse camerafuncties en leert u anders te kijken, nl. als een echte fotograaf. Aan de hand van theorie en opdrachten die u meekrijgt en die in de volgende les besproken worden, leert u hoe u met uw camera uiteindelijk het perfecte plaatje weet te maken!

Voor aanmelding en nadere informatie kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of raadpleeg de website www.kreatievekringwestervoort.nl.
foto: David Bouman