Bakkerscafé Koenen is geopend op winkelcentrum de Wyborgh

Bakkerscafé Koenen is geopend op winkelcentrum de Wyborgh

16 maart 2023 Uit Door Admin

Donderdagmorgen 16 maart is bakkerscafé Koenen feestelijk geopend op het Dorpsplein op winkelcentrum de Wyborgh in Westervoort. Paul Koenen knipte een lint door en verwelkomde de eerste klanten. Veel klanten zijn op donderdag naar de winkel gekomen om de familie Koenen te feliciteren en de nieuwe winkel te bekijken.

Bakkerij Koenen is verhuisd vanuit de passage op de Wyborgh naar het Dorpsplein met een concept dat al eerder toegepast is in een paar winkels in Arnhem maar niet zo groot, deze winkel is 192 vierkante meter, dat is bijna 3x zo groot als de oude winkel.

Je kunt er nu terecht voor de lunch, een kopje koffie met een gebakje, een belegd broodje en natuurlijk het gebruikelijke aanbod van brood en banket. Ook voor belegde broodjes om mee te nemen of om te laten bezorgen met To Go.

Een vast clubje cursisten van hart for her, dat altijd naar bakker Bart ging voor een bakje koffie met gebak, zijn blij dat het weer mogelijk is om gezellig met de club een bakje te doen op het winkelcentrum.

De openingstijden van Bakkerscafé Koenen op het Dorpsplein zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 7.30 uur tot 16.00 uur, op zondag zijn ze gesloten.