Bakkerij koenen in Westervoort gaat verhuizen en opent binnenkort “Bakkerscafé Koenen”. De winkel is nu gevestigd in de passage van Winkelcentrum de Wyborgh maar gaat zich medio maart vestigen in het oude pand van Bakker Bart op het Dorpsplein.

De familie Koenen is dolblij, “we zitten nu in een pand dat 65m2 groot is en de winkel aan het Dorpsplein is 192m2”. In het nieuwe pand komt een gezellig Bakkerscafé met 18 zitplaatsen (en in de zomer ook op het terras), waar je naast een heerlijk bakje koffie met gebak ook kunt genieten van lekkere belegde broodjes, heerlijke tosties of een lekkere Hightea met vrienden of vriendinnen. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor je dagelijkse brood, gebak en andere lekkernijen.

Bakkerij Koenen is sinds 1869 gevestigd in Westervoort met inmiddels een moderne bakkerij op het industrieterrein ‘t ambacht. Met 10 eigen winkels is Bakkerij Koenen een waar begrip in de wijde omgeving. ‘Het is niet vanzelfsprekend dat wij juist in deze bizarre en moeilijke tijd deze stap durven te zetten! Wij geloven in de nieuwe plannen van het winkelcentrum en durven daarom ook juist deze stap te zetten. Westervoort is toe aan een nieuwe ontmoetingsplek en extra speciaal dat wij dit mogen zijn! Een echte bakkerswinkel met een nieuw Bakkerscafé concept!’ zo laat de familie Koenen weten.

Door Admin