Bakkerij Koenen Oliebollen Cup 2020

Bakkerij Koenen Oliebollen Cup 2020

21 november 2020 Uit Door Admin

Een coronaproof voetbalfestijn bij SC Westervoort

In een tijd waarin weinig kan en mag was het vandaag één groot voetbalfeest op Sportpark Naederhuyse. SC Westervoort haalde alles uit de kast en organiseerde voor haar volledige jeugddivisie een voetbaltoernooi “om je vingers bij af te likken”. Alle jeugdteams speelden onderlinge 7×7 wedstrijdjes waarbij de leeftijdscategorieën waren verdeeld over diverse poules. De inzet was de Bakkerij Koenen Oliebollen Cup 2020. Van de kleine ukkies van de Championsleague tot de stoere jongens en meiden van de JO19 en de MO17. Iedereen kon zich lekker uitleven en genoot van een heerlijke voetbaldag.

Diverse sponsoren vonden het een dusdanig leuk initiatief dat ze spontaan hulp boden in de vorm van verwennerij. Zo waren er honderden appels van Fruitkwekerij Stokhorst in Groessen, lekkere soep en broodjes van Petra Koenders, chips van Familie Van Tilburg, chocomelk van de Coöp en 500 heerlijke oliebollen van Bakkerij Koenen.

De organisatie was een onmogelijke opgave die toch met glans werd volbracht. Mede dankzij de nodige corona coördinatoren, een complete scheidsrechters brigade en diverse andere vrijwilligers werd alles in goede banen en strakke schema’s geleid.

Zeker in deze sobere tijd extra mooi om de jeugd zo zien te genieten. Dikke vette complimenten aan iedereen die heeft meegeholpen aan dit succes met voorop de initiatiefnemer en drijvende kracht Niek Koenders.

De reacties waren dusdanig positief dat resoluut werd besloten dat dit editie 1 was van een serie die waarschijnlijk nog heel lang zal voortduren. Als er de komende jaren ook nog eens publiek wordt toegevoegd aan deze formule dan wordt dat de slagroom op de taart of beter de poedersuiker op de bol.

Op de foto boven de jongens van de jo16-1 Winnaar van één van de diverse poules.

Hieronder een impressie: