AVW’66 organiseert de Jeugdcup: Een groots jeugdvoetbaltoernooi!

AVW’66 organiseert de Jeugdcup: Een groots jeugdvoetbaltoernooi!

3 mei 2024 Uit Door Admin

Op 1 en 8 juni staat het sportpark Hamerden in Westervoort in het teken van de jeugdige voetbaltalenten. AVW’66, in samenwerking met BZ Sports, nodigt meer dan 140 jeugdelftallen uit om deel te nemen aan de Jeugdcup, een prestigieus jeugdvoetbaltoernooi dat voetbalverenigingen uit het hele land samenbrengt.

Van JO8 tot en met JO14, teams uit diverse regio’s – van Groningen tot aan Brabant – strijden op alle niveaus, van hoofdklasse tot en met 4e/5e klasse, om de sportieve eer. Maar bovenal staat het voetbalplezier centraal. AVW’66 organiseert het super mooie voetbaltoernooi samen met BZ Sports. BZ Sports ondersteunt AVW’66 en heeft vele jaren ervaring en groot succes in het organiseren van grote jeugdtoernooien.

Naast spannende wedstrijden biedt het toernooi ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid. Langs het veld kunnen ouders, verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en vriendjes genieten van de sportieve prestaties, onder het genot van catering met dorstlessers en heerlijke warme en koude snacks.

De inschrijving voor teams staat nog open en er is geen limiet aan het aantal teams dat zich kan aanmelden. AVW’66 heet alle deelnemende teams van harte welkom en hoopt op prachtig weer voor een geslaagd toernooi. Dus noteer de data in de agenda en kom op 1 of 8 juni naar AVW’66 voor een dag vol voetbalplezier en gezelligheid!