Avond4daagse Westervoort gaat weer van start in de laatste week van mei.

Avond4daagse Westervoort gaat weer van start in de laatste week van mei.

28 april 2024 Uit Door Admin

Na jaren van afwezigheid keert de Avond4daagse terug naar Westervoort, en deze keer met een hernieuwde energie! Dankzij het enthousiaste team van de avond4daagse en Stichting Promotie Westervoort wordt van 28 tot en met 31 mei 2024 het dorp omgetoverd tot een wandelfeest voor jong en oud.

De inschrijvingen zijn geopend! Pak uw wandelschoenen uit de kast en doe mee aan dit unieke evenement. Inschrijven kan nu al via de website www.avond4daagsewestervoort.nl. Maar wacht, er is meer! Gelrepashouders hebben de kans om zich op woensdag 15 mei tussen 15.00 en 16.00 uur in te schrijven in de hal van de Nieuwhof, Rivierweg 1, Westervoort. Uw inschrijving wordt dan rechtstreeks van uw Gelrepas tegoed afgeschreven.

Achter de schermen werkt een toegewijd team waarbij Milan Zewald, een betrokken bestuurder bij Stichting Promotie Westervoort, onvermoeibaar het stuk coördinatie oppakt om dit evenement tot een succes te maken. Daarnaast is zij de spin in het web om aanvragen bij de Gemeente voor vergunningen en subsidie in goede banen te leiden.

De werkgroep bestaande uit Milan Zewald, Janneke Meijer, Leonieke Meijer, Avra Bisselink, Miranda van Essen, Rosa Geenacker en Joan Berings zetten zich in voor de organisatie. Van het coördineren van vrijwilligers tot het schrijven van verkeersplannen, het werven van vrijwilligers, het uitzetten van routes en het regelen van sponsoring, geen taak blijft onvoltooid.

Het startschot wordt dagelijks gegeven bij IKC de Brug, met de feestelijke afsluiting op de laatste avond bij Sportclub Westervoort. Het belooft een waar spektakel te worden, met veel plezier en gezelligheid voor alle deelnemers.

Mis dit niet! Doe mee aan de Avond4daagse van Westervoort en beleef vier onvergetelijke avonden vol beweging, verbinding en plezier.

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek www.avond4daagsewestervoort.nl.