Avond4daagse in Westervoort gaat door maar dan wel een Corona Edition

Avond4daagse in Westervoort gaat door maar dan wel een Corona Edition

31 mei 2021 Uit Door Admin

Het is de organisatie van de Avond4Daagse in Westervoort gelukt om, ondanks alle corona maatregelen, toch een Avond4Daagse Corona – Edition mogelijk te maken in Westervoort.

De Avond4Daagse zal niet op 4 avonden gelopen worden zoals gebruikelijk, maar omvat een periode tussen 1 juni t/m 5 september 2021, waarbinnen elk individu op een eigen manier en tijd aan de voorwaarden van de Avond4Daagse – Corona – Edition kan voldoen en een medaille kan behalen. Ook groepen wandelaars groepen en verenigingen kunnen meedoen, maar altijd volgens de richtlijnen van het RIVM.

Je kiest je eigen dagen en op welke tijden je wandelt, je kunt hiervoor gebruik maken van de routes die worden gedeeld op de Facebook pagina van de avond4daagse Westervoort. Ook krijg je tijdens de routes die je loopt een aantal Challenges die uitgevoerd moeten worden.

Na afloop van jouw gelopen routes en de 4 challenges die uitgevoerd moeten worden ontvang je een medaille. Deze medailles kun je ophalen op 3 verschillende momenten: Woensdag 7 juli van 12.30 – 15.30,
Woensdag 21 Juli van 17.00 – 20.00 en op Woensdag 8 september van 12.30 tot 16.00 en 18.30 tot
20.00 op de Nieuwhof.

Je kunt je inschrijven tot en met zondag 20 juni, en voor maximaal 4 personen per inschrijving. Je kunt dit doen via het online inschrijfformulier. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je deze stellen via de chat op de Facebookpagina van Avond4Daagse Westervoort of mailen naar avond4daagsewestervoort@gmail.com