Automobilist rijdt onder invloed tegen schuurtje

Automobilist rijdt onder invloed tegen schuurtje

18 oktober 2021 Uit Door Admin

Een automobilist is maandagmiddag rond 15.40 uur met zijn auto tegen een schuurtje aangereden van een woning op de Begijnenslag. De bestuurder reed vermoedelijk onder invloed en is meegenomen naar het politiebureau.

Getuigen zeiden dat de auto heel hard over de Klapstraat reed en daarbij van de weg raakte en tegen het schuurtje tot stilstand kwam. Achter in de auto zat een jongetje van ongeveer 10 jaar, hij raakte gewond en is ter plekke door het ambulancepersoneel nagekeken en meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder was niet gewond en is door de politie meegenomen vanwege rijden onder invloed.

De weg is nog enkele uren afgesloten geweest omdat de verkeersongevallenanalyse van de politie onderzoek gedaan heeft. De auto was total-loss en het schuurtje raakte ook helemaal ontzet. 

 

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!