Apotheek Wyborgh wordt BENU Servicepunt

Apotheek Wyborgh op winkelcentrum de Wyborgh verdwijnt per 1 januari 2023. De apotheek wordt een BENU servicepunt onder de naam BENU apotheek Servicepunt Wyborgh.

De klanten van de apotheek kregen vorige week een brief van de apotheek met daarin de mededeling dat de apotheek per 1 januari stopt en dat het een Servicepunt van de BENU apotheek wordt.

Om in de huidige tijd de gewenste service en continuïteit te kunnen blijven bieden heb ik besloten om
per 1 januari 2023 de apotheek over te dragen aan apotheekorganisatie BENU. De apotheek zal
vanaf 1 januari 2023, verbonden aan BENU Apotheek Rozet, doorgaan als servicepunt onder de
naam BENU Apotheek Servicepunt Wyborgh
” aldus de eigenaar van de apotheek Daniel Eikema.

Het personeel zal tot 1 januari werkzaam blijven in Apotheek Wyborgh om zorg te dragen voor een goede overgang naar de nieuwe situatie. De klantgegevens worden overgedragen aan de BENU, uw medicijndossier en persoonsgegevens gaan dus automatisch over. Heeft u hier een bezwaar tegen en wilt u naar een andere apotheek, dan kunt u dat tot 28 december doorgeven aan de apotheek.

Het team van Apotheek Rozet staat nu al voor de bestaande klanten van Apotheek Wyborgh klaar om alle vragen te beantwoorden en om persoonlijke oplossingen voor u te vinden. BENU heeft een bezorgservice voor heel Westervoort, Duiven, Groessen, Loo, Lathum en Giesbeek. Ook is er een afhaalkluis waar u 24 uur per dag uw medicijnen kunt afhalen. De openingstijden van de BENU Apotheek Servicepunt Wyborgh zijn van maandag t/m vrijdag van 8.45 uur tot 17.30 uur. De apotheek zal bereikbaar blijven op het zelfde telefoonnummer.

Team apotheek Rozet