Akarma opent Uitvaart Dienstencentrum op het Ambacht!

Akarma opent Uitvaart Dienstencentrum op het Ambacht!

3 juli 2021 Uit Door Admin

Afgelopen vrijdag 2 juli is het Uitvaart diensten centrum officieel geopend. Eigenaren Christel en Ralf Luising van Akarma hebben met het doorknippen van het lint hun nieuwe onderkomen geopend. Beide geen onbekende in de uitvaartwereld. Jarenlang waren zij werkzaam bij het voormalig uitvaartbedrijf de Wit uit Zevenaar.

24 uurs rouwhuiskamer Westervoort
Nadat de eerste paal werd geslagen in maart 2020 opende in de zomer de 24 uurs rouwhuiskamer. Inmiddels hebben al vele families hier naar volle tevreden gebruik van mogen maken. Het huiselijk maken van de ruimtes en de rouwbezoeken zonder afspraak maakt voor vele het verschil.

Akarma uitvaart dienstverlening
Als facilitaire dienstverlener voor diverse regionale en landelijke uitvaartondernemers, instanties, en overheidsinstellingen boekt Akarma al een aantal jaren vooruitgang door te innoveren. Een centrale koelruimte, het uitvaartkistendepot en de verzorgingsruimte liepen samen met de ruimte voor het wagenpark een flinke vertraging op door de welbekende maatregelen. Desondanks bereikte nog vóór het einde van vorig jaar ook deze fase haar eindpunt.

Uitvaartzorgbureau Westervoort
Nieuw en uniek aan de dienstverlening van Akarma, shoppen voor je uitvaart, je moet er niet aan denken. Toch gebeurd het steeds vaker tegenwoordig. Aan de voorzijde van de nieuwbouw is in samenwerking met regionale uitvaartverzorgers een unieke ruimte voor consumenten gerealiseerd. Wie het Uitvaartzorgbureau binnenwandelt bepaalt zelf de reden van zijn of haar bezoek. Naast het feit dat je alleen betaalt voor de keuzes die je zelf maakt, bestaat nu ook de mogelijkheid om in alle rust kennis te maken met de disciplines die bij een uitvaart aan bod kunnen komen. Een groene uitvaart, Aquameren of onafhankelijk advies over je eigen polis of uitvaartkosten.

Het Uitvaartzorgbureau is dagelijks geopend en te bezoeken zonder afspraak.

Het adres;
Het Ambacht 14 A 6931 EZ Westervoort
Tel: 085 303 27 16
E info@uitvaartzorgbureau.nl