Afvalkalender Westervoort

Ben je op zoek naar de afvalkalender van 2024 van de gemeente Westervoort? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over de afvalinzameling in Westervoort. Of je nu wilt weten wanneer het huisvuil wordt opgehaald of hoe je afval moet scheiden, we hebben alle details voor je op een rijtje gezet.

De afvalkalender van de gemeente Westervoort wordt verzorgd door SUEZ en is zorgvuldig samengesteld en jaarlijks geüpdatet. In dit artikel vind je informatie over alle steden, dorpen en plaatsen in de gemeente Westervoort. Of je nu online de afvalkalender wilt bekijken of een papieren versie wilt aanvragen, hier ontdek je hoe je altijd op de hoogte blijft van de actuele inzameldagen.

Wil je de afvalkalender van 2024 bekijken? De meest actuele versie van de afvalkalender van de gemeente Westervoort is hier te vinden. Daar kun je de kalender downloaden en uitprinten. Je kunt ook aan de gemeente vragen of hun een gedrukte versie toe kunnen sturen.

Wil je precies weten welke afvalsoorten in welke container horen? Raadpleeg de afvalwijzer van Westervoort voor een betere afvalscheiding en een duurzamer beleid.

Heb je veel afval, grof vuil of ander groot huishoudelijk afval? Breng het naar de milieustraat van Westervoort op Beijerinckweg 9A, 6827 BN Arnhem. Hier kun je diverse afvalsoorten kwijt. Heb je afval dat niet in de ondergrondse container past? Breng het naar de milieustraat of neem contact op met de gemeente voor het ophalen van grofvuil.

Tijdens feestdagen kan de afvalkalender in Westervoort afwijken. Raadpleeg de website van de gemeente of het afvalverwerkingsbedrijf voor wijzigingen.