Aftrap Jubileum maand Bakkerij Koenen 150 jaar

Aftrap Jubileum maand Bakkerij Koenen 150 jaar

20 oktober 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Al 5 generaties lang is bakkerij Koenen een familiebedrijf die met veel passie en liefde het lekkerste brood en banket bakken. Martinus Johannes Koenen begon in 1869 met het bakken van brood aan de Klapstraat in Westervoort. Tot de 5e generatie was dit het huisadres van de bakkerij.

In 1992 namen Paul & Ton Koenen als 5e generatie de bakkerij over. In 2004 is de bakkerij verhuisd van de Klapstraat naar het huidige adres het Vergun 22. En inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 11 winkels van Didam tot aan Nijmegen en een waar begrip in de wijde omgeving.

Zaterdag 19 oktober was de aftrap van de Jubileum maand in de winkel in winkelcentrum de Wyborgh in Westervoort. Wethouder Hans Sluiter was aanwezig voor een speech en dit was mede het startschot voor de ‘Jubileum Campagne’ van bakker Koenen.

Make a Wish
Ook is bakkerij Koenen officieel partner geworden van Make-A-Wish Nederland. Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen we door hun allerliefste wens te vervullen.

Gedurende dit Jubileum probeert Bakker Koenen zoveel mogelijk geld op te halen voor deze prachtige Stichting! Bij ieder verkocht Jubileumbrood doneert Bakkerij Koenen €0,25 cent aan deze prachtige stichting in alle winkels van Bakkerij Koenen en duurt tot zondag 17 november. Losse donaties, zijn altijd welkom! https://makeawishnederland.org/actie/1317/jubileumactie-150-jarig-bestaan-de-echte-bakker-koenen

Open dag
Op zondag 17 november is er een open dag in de bakkerij van Koenen aan het Vergun 22 in Westervoort. U bent van 10.00 uur tot 16.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen.

Namens Westervoortplaza, van harte gefeliciteerd Paul, Nicolette en Mirjam Koenen en het hele team met deze mijlpaal.

Een impressie van de aftrap van de Jubileumactie: