Aftrap in zicht voor nieuwbouw De Flierefluiter Wonen met klasse

Aftrap in zicht voor nieuwbouw De Flierefluiter Wonen met klasse

19 december 2023 Uit Door Admin

Wonen met klasse, dat kan binnenkort in de vroegere basisschool De Flierefluiter in Westervoort. Zodra de omgevingsvergunning rond is, kan de bouw van start en transformeert het voormalige schoolgebouw in 12 moderne bungalows. Wie nu een woning koopt, kan komend jaar kerst vieren in een gloednieuw thuis.

De nieuwe woningen zijn stuk voor stuk uniek, maar hebben ook veel overeenkomsten. Zo zorgen hoge plafonds en veel lichtinval voor een ruimtelijk gevoel. Met de woonkamer, slaapkamer en badkamer gelijkvloers kun je er een leven lang prettig blijven wonen.

Energiezuinig en toekomstbestendig
“Duurzaamheid en betaalbaarheid stonden centraal bij het ontwikkelen van de woningen”, zegt verkoopmakelaar Kees Groenendijk van Loft Makelaars. “Het energielabel A+ is daar een concreet resultaat van. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd, gasloos en voorzien van vloerwarming. Met opties zoals zonnepanelen kun je het label nog verder verbeteren tot bijna energieneutraal. Dat zie je terug op de energierekening.” Ook de omgeving is toekomstbestendig, met veel groen en ruimte om regenwater op te vangen. Daarnaast heeft elke woning een fijne tuin inclusief berging. Op het terrein van het complex zijn voldoende parkeerplaatsen. De prijzen voor 10 van de 12 woningen lopen uiteen van € 299.000 tot € 390.000 euro. Voor de liefhebbers zijn er daarnaast nog 2 extra grote woningen beschikbaar.

Start bouw voorjaar 2024
Kees Groenendijk: “Door allerlei oorzaken hebben de bouwplannen een tijd stilgelegen. Maar we staan nu helemaal klaar voor de start. Als de omgevingsvergunning begin 2024 onherroepelijk is, kan de aannemer direct aan de slag. Ik vertel geïnteresseerde kopers graag meer.”

Informatie over oppervlakte, indeling en verkoopprijzen van de woningen is binnenkort te vinden op www.loftmakelaars.nl/de-flierefluiter.

Op de afbeelding een impressie van hoe het er ongeveer gaat uitzien