Afsluitingen en omleidingen i.v.m. werkzaamheden Westervoortsedijk/Oude Zevenaarseweg

Afsluitingen en omleidingen i.v.m. werkzaamheden Westervoortsedijk/Oude Zevenaarseweg

4 april 2022 Uit Door Admin

Vanaf 11 april wordt de Oude Zevenaarseweg afgesloten, deze werkzaamheden duren tot 27 mei. Aansluitend zal het oude fietspad opgebroken worden. Het project duurt zoals gepland tot 1 juli. Hieronder de meest actuele planningen voor de werkzaamheden.

Op 9 april tot 19:00 uur wordt de definitieve rijbaan tussen de Zevenaarseweg en de Driepoortenweg gemaakt. Het verkeer rijdt dan in twee richtingen over de zuidelijke rijbaan.

 

 

 

 

Op 9 april vanaf 19:00 uur t/m maandag 11 april 06:00 uur is de Westervoortsedijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Alleen de Simon Stevinweg is in twee richtingen bereikbaar. Als de weekendwerkzaamheden zijn afgerond is de Westervoortsedijk definitief klaar.

 

11 april t/m 27 mei vinden er werkzaamheden plaats op de Oude Zevenaarseweg. De rijbaan is dan in zijn geheel afgesloten. De fietsers kunnen dan nog wel over het naastliggende fietspad. Ook blijft de onderdoorgang vanaf de oude Zevenaarseweg naar IJsseloord geopend voor het verkeer.

Werkzaamheden van 2 t/m 6 mei. Het kruispunt Oude Zevenaarseweg richting de Schaapsdijk wordt afgesloten voor doorgaand verkeer.

23 mei t/m 1 juli wordt het oude fietspad opgebroken en de aansluiting gemaakt met het nieuwe fietspad. De rijbaan is dan nog afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers rijden in deze fase op de rijbaan.