0 Comments

Meester Stéfan heeft zich ruim 10 jaar ingezet voor de Westervoortse samenleving. Stéfan heeft een generatie zien opgroeien in het dorp? En wie kent het illustere oude team van Meester Milo, Kevin, Timo en Stéfan nou niet?

Stéfan begon zijn avontuur als stagiaire bij het beweegteam, waar hij uiteindelijk doorgroeide tot een gewaardeerde en zeer betrokken beroepskracht. Stefan was vanuit zijn functie betrokken bij de lessen bewegingsonderwijs van de diverse basisscholen, begeleider van JOGG, stagebegeleider en organisator van diverse sporttoernooien. Daarnaast zette hij zich als vrijwilliger in voor de Sinterklaasintocht, de bevrijdingsvuurestafette en de Avond4daagse. Het is een groot gemis dat Stéfan ons IJsseldorp per 1 maart gaat verlaten.

En daarom organiseren wij een groots afscheid voor Stéfan! Op vrijdagmiddag 24 maart, van 16:00 tot 17.00 uur is er een afscheidsreceptie in De Nieuwhof. (Oud)collega’s, (oud)studenten, vrijwilligers, kinderen, ouders, opa’s en/of oma’s, of wel, eenieder die Stéfan een warm hart toedraagt, voor hetgeen wat hij gedaan heeft voor de Westervoortse samenleving, is van harte welkom op zijn afscheidsreceptie!Author

info@westervoortplaza.nl