Activiteiten tijdens de zomervakantie in Westervoort

Activiteiten tijdens de zomervakantie in Westervoort

25 april 2019 Uit Door Admin

Westervoort – De zomervakantie duurt nog even, maar toch minder lang dan je denkt. Jacqueline Schilling en Lucia Dijkstra van Mikado Welzijn hebben als Inloophuis De Herberg een superidee (vinden ze zelf…).

In de zomervakantie gaan ze een aantal workshops en activiteiten organiseren. Juist omdat niet iedereen op vakantie gaat en er veel gewone activiteiten stil liggen. Nu zijn Jacqueline (coördinator inloophuis de Herberg) en Lucia (Mikado) van de ideeën, maar zij willen dat niet allemaal zelf gaan doen. Zij hopen dat het een gezamenlijk project wordt van inwoners van Westervoort en Duiven.

Voor wie zullen de activiteiten zijn? Dat kan voor iedereen zijn. Met uitzondering van activiteiten alleen voor kinderen. Daar zijn anderen beter in. Wel kunnen er activiteiten voor ouder en kind plaatsvinden. Een ochtend Muziek op Schoot staat bijvoorbeeld al gepland, aldus Jacqueline.

Ze hebben daarom twee vragen:

1. Zou je een workshop of activiteit willen verzorgen? (Misschien ben je heel creatief, sportief, een kookliefhebber of heb je een mooi onderwerp waarover je iets wil vertellen)

2. Welke activiteit of workshop zou je graag in het programma zien?

Laat het vooral weten! Neem contact op met Jacqueline 06-28666195 of jacqueline@inloophuisdeherberg.nl