Aangepaste datum voor het Moes Aete

Aangepaste datum voor het Moes Aete

14 november 2021 Uit Door Admin

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom corona, heeft het organisatie comité de volgende veranderingen vastgesteld.

Het “Moes Aete” zal niet plaatsvinden op donderdag 9 december, maar is verplaatst naar zondagmiddag 12 december! inloop 13:30 uur, aanvang cultureel programma14:00 uur. De Moes zal uiterlijk 18:00 uur worden opgediend. De zaal sluit om 20:00.

Kaartjes voor de Moes-avond zijn te koop op maandag 15 november vanaf 19.00 uur tot 20.00 uur bij het Kasteeltje, Klapstraat 112 te Westervoort. Zowel leden als niet-leden van de Historische Kring Westervoort kunnen kaarten kopen.

De prijzen zijn als volgt: kaarten €19,- voor niet-leden en €17,- voor leden. Wil je het boek erbij kopen, dan betaal je er die avond €6,- voor. Daarna kost het boek €7,50 en is dus verkrijgbaar op de Moes-avond of via de site van de Historische Kring.

Let op: Corona QR check is ook op de voorverkoop avond verplicht, dus vergeet geen QR en legitimatie mee te nemen! Kaarten die op 15 november niet verkocht zijn, zijn daarna te koop via de ticket box van Wieleman en kosten voor iedereen (dus zowel voor leden als niet-leden) €19,- (exclusief ticket box tarief).

-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Westervoortplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!