4 dagen feest bij De Dolbotters!

21 januari 2015 Uit Door Admin

zotte zaterdagWestervoort – Vanaf zaterdag 14 februari is het 4 dagen feest bij carnavalsvereniging De Dolbotters in Westervoort. In de feestburcht “Zalencentrum Wieleman” vinden dan de 4 Dolle Dagen plaats.

De kaarten voor deze carnavalsdagen verkrijgbaar bij de voorverkoop adressen: Zalencentrum Wieleman, Cigo en de Music Shop in Westervoort.

De Zotte Zaterdag verzorgd door DJ Robert Pouwels is al weer enkele jaren een begrip in Doldorp. Dit jaar gaat er een schepje bovenop. Er zijn deze avond ook live optredens van William Bonne, Joey Hartkamp en Henk Dissel. Samen zorgen zij ervoor dat Carnaval 2015 met een spetterende avond begint. De beste meedeiners en de grootste polonaiseknallers, kortom een avond vol entertainment. Zorg dat je er bij bent!

Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro. Aan de deurkassa betaalt u straks 11 euro. Ook is het mogelijk om een passe-partout aan te schaffen die toegang geeft tot alle 4 de Dolle Dagen. De prijs hiervoor bedraagt 29 euro.

Het volledige feestprogramma van De Dolbotters kunt u vinden op www.dedolbotters.nl . Volg De Dolbotters nu ook via Twitter: @dolbotters. Of like C.V. De Dolbotters op Facebook.