4 dagen feest bij De Dolbotters!

30 januari 2015 Uit Door Admin

cropped-Naamloos-2Westervoort – Vanaf zaterdag 14 februari is het 4 dagen feest bij carnavalsvereniging De Dolbotters in Westervoort. In de feestburcht “Zalencentrum Wieleman” vinden dan de 4 Dolle Dagen plaats.

Kaarten voor de Dolle Dagen zijn verkrijgbaar bij de voorverkoop adressen: Zalencentrum Wieleman, Cigo en de Music Shop in Westervoort.

Na een lange carnavalsdag duiken De Dolbotters op maandag de après-ski in. “Spätshoppen”; een energieke avond vol met feest en plezier voor wie het frühshoppen te vroeg is of juist voor diegene die hierna verder willen feesten. DJ Dow, winnaar van de Partyaward 2014, draait deze avond net al afgelopen jaar het dak er af. Geen Stempel zet daarnaast als echte “Brabo” ook zijn stempel op dit feest.

Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor 5 euro, een korting van 50%. Aan de deur kost een kaart 11 euro. Ook is het mogelijk om een passe-partout aan te schaffen die toegang geeft tot alle 4 de Dolle Dagen. De prijs hiervoor bedraagt 29 euro.

Het volledige feestprogramma van De Dolbotters kunt u vinden op www.dedolbotters.nl . Volg De Dolbotters nu ook via Twitter: @dolbotters. Of like C.V. De Dolbotters op Facebook.