3G toernooi bij SC Westervoort

3G toernooi bij SC Westervoort

19 mei 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Dit jaar vindt voor de dertiende keer het 3G- toernooi plaats op het Sportcomplex van Sportclub Westervoort.

Het toernooi, een voetbaltoernooi voor spelers en speelsters met een lichamelijke en/of geestelijke beperking, zal op zaterdag 23 mei plaatsvinden. Er wordt een jeugdpoule gevoetbald door twee teams van de vereniging Alemannia Pfalzdorf en teams van de voetbalvereniging SJS uit Stadskanaal en door het jeugdteam van Sportclub Westervoort.

Aan het toernooi wordt in de seniorenpoule deelgenomen door teams van de voetbalverenigingen Asser Boys, Babberich/Liemers, Bargeres uit Emmercompascuum, Eldenia, Haus Freudenberg uit Kleef, Rheden, SJS uit Stadskanaal, Twello en het team van Sportclub Westervoort

De opening van het toernooi is om 09.45 uur en wordt verricht door de voorzitter van de Sportclub, John Kemper, waarna om 10.00 uur de poulewedstrijden beginnen. Na de lunch gaat het verder met de wedstrijden om de prijzen. De prijsuitreiking voor de jeugdteams is om 14.30 uur en voor de seniorenteams om 16.00 uur. Het toernooi duurt tot 17.00 uur.

Het word weer een gezellige dag iedereen is welkom ook zijn er dit jaar een aantal zangers aanwezig, Marco de Ruiter / Roberto van Daal / Danny Poppinghaus / Willem Huisman / en Raymond Arnold die het geheel muzikaal ondersteunen. De hele dag is er een drive-in show aanwezig die de muziek zal verzorgen, aan het eind van de dag is er een grote verloting.