2e dag NLdoet in Westervoort

2e dag NLdoet in Westervoort

21 maart 2015 Uit Door Admin

Westervoort 00000049Westervoort – Op de 2e dag in het kader van NLDoet zijn weer heel veel vrijwilligers aan de slag gegaan in Westervoort.

Voor inloophuis De Herberg werd de laatste hand gelegd aan de Leer en proeftuin, op de Clossei is de speeltuin schoongemaakt en opgeknapt en bij sportclub Westervoort werd de materialenruimte opgeknapt.

Bij korfbalvereniging Westar gingen ook weer veel vrijwilligers aan de slag om de boel op te knappen. Bij jongerencentrum Creon werd de entree onder handen genomen en is de boel geschilderd.

Op De Leigraaf is zelfs onder grote belangstelling de vernieuwde speeltuin officieel geopend. Wethouder Hans Breunissen en wethouder Hans Sluiter hebben de speeltuin officieel geopend. Zij hebben de laatste hand gelegd aan het planten van een mooie boom.

Ook was Sanne Bus aanwezig, zij had de burgemeester een brief geschreven voor de komst van een speeltoestel en mede hierdoor is de komst van het speeltoestel in een stroomversnelling beland. De speeltuin op het middenterrein van De Leigraaf heet vanaf nu de Speelgraaf ! Uit handen van de gemeente kregen de vrijwilligers van de Wijkraad een mooie bos bloemen voor hun inzet en mede omdat de wijkraad dit jaar 15 jaar bestaat.

In de wijk zijn aan de lantaarnpalen mooie gevulde bloembakken gehangen die geadopteerd zijn door de bewoners.