25 jaar Studio-Line in Westervoort

25 jaar Studio-Line in Westervoort

20 mei 2015 Uit Door Admin

Westervoort – Sinds 21 mei 1990 is Studio-line gevestigd aan de Dorpsstraat, dit jaar is het dus 25 jaar geleden dat dit bedrijf zich vestigde in Westervoort.

Studio-Line is het adres om te trainen op de bewegingsbanken, voor pedicure behandelingen en voor een zonnebank kuur. Met het trainen op de bewegingsbanken worden alle grote spiergroepen weer soepel en van vermoeidheid is geen sprake, je krijgt zelfs weer meer energie. Het is voor verstrakking en versteviging van het lichaam (afslankend effect), ook geschikt voor mensen met reuma, minder validen en ouderen.

Kortom voor iederee die in een gemoedelijke en kleinschalige omgeving wil sporten. Ook kan men hier terecht voor pedicure behandelingen en ook voor cliënten met een reumatische of diabetische voet. Ook kunt u hier terecht voor een kuurtje op de zonnebank. Het bedrijf is Aangesloten bij Provoet.

Wilt U informatie over pedicure behandelingen, zonnebank of een gratis proefles op de bewegingsbanken maken, maak een afspraak op tel 026-3115803 of mail naar marielle.velner@kpnmail.nl Studio-line, Dorpsstraat 102 , 6931 BM Westervoort.

Mariëlle van harte gefeliciteerd met het 25-jarige jubileum ! (red.)