Geslaagde editie van Senioren 3-daagse

Geslaagde editie van Senioren 3-daagse

16 augustus 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Afgelopen donderdag was de finishdag van de 11e editie van de Senioren wandel 3-daagse bij gezondheidscentrum Rozet. Ondanks de vele regen, die gevallen is afgelopen week, hebben ze het droog gehouden tijdens deze 3 dagen.

Elf jaar geleden, bij de opening van Huisartsenpraktijk Rozet, stelde Stefan Reijers van Fysiotherapie Centrum Westervoort voor om een wandel-driedaagse te organiseren voor senioren. Hij nam uiteindelijk zelf de organisatie op zich en het is nog steeds een groot succes. Samen met zijn vrouw Manon Vaneker en met heel veel vrijwilligers en niet te vergeten de sponsoren heeft hij een succesvol 3-daags evenement voor de ouderen neergezet.

Ook deze keer was er een grote opkomst van senioren die deelnamen. Met de driedaagse worden er diverse afstanden afgelegd: 675, 1000 en 1250 meter. Stefan Reijers: “Het doel is om de mensen te activeren en het plezier te laten ervaren in wandelen”. 

Een impressie van dit evenement