Jeugdfonds Sport en Cultuur!

Jeugdfonds Sport en Cultuur!

13 augustus 2019 Uit Door Admin

Het nieuwe schooljaar en het nieuwe sportseizoen staan voor de deur. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren kunnen sporten of iets aan kunst en cultuur kunnen doen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.

Kinderen leren motorische vaardigheden, leren samenwerken, merken waar ze goed in zijn waardoor het zelfvertrouwen groter wordt en het concentratievermogen wordt beter. Een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!

Benieuwd of het Jeugdfonds Sport en Cultuur iets voor jouw kinderen kan betekenen? Neem gerust contact op met Timo Riphagen (Timo@kulturhuswestervoort.nl).