Reünie van het klooster/de paraplu

Reünie van het klooster/de paraplu

10 augustus 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op Zaterdag 9 november wordt voor de 3e keer weer een reünie van het klooster/de paraplu gehouden in zalencentrum Wieleman in Westervoort. Ontmoet oude bekenden van vroeger en haal mooie herinneringen op.

Het Klooster op de Kloosterdreef was dé uitgaansplek voor vele jongeren, toen het Klooster haar deuren gesloten heeft kwam er achter toenmalig Café Restaurant Hugen aan de Dorpstraat “de Paraplu” een kleine gezellige ruimte waar de Westervoortse jeugd destijds in de weekenden ging stappen.

Op deze avond zal er muziek uit de jaren 70/ 80 worden gedraaid door Dj Rob. de aanvang van deze avond is vanaf 20.30 uur en de entree is gratis. Henk Dorland heeft deze avond georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door zalencentrum Wieleman. Wie wil komen kan zich aanmelden via henkdorland1968@outlook.com. Dit is nodig om te bekijken hoeveel ruimte er nodig is.