Wederom topprestatie in Roemenië van 2 Westervoortse maatjes

Wederom topprestatie in Roemenië van 2 Westervoortse maatjes

5 augustus 2019 Uit Door Admin

Westervoort – De twee sportieve vrienden Rob Schubert en Rutger van der Staak hebben dit weekend de Spartanrun in de bergen van Brasov in Roemenië volbracht.

Vorig jaar in december hebben ze in IJsland in het donker, in de kou, in de bergen door sneeuw en ijs met alle nodige Spartan obstakels de run verricht. Dit weekend gingen voor de Trifecta, de super en de sprint op de zaterdag en op de zondag de beast. In 2 dagen 13 uur topprestatie geleverd.

De bergen met loslopende beren maken het parcours mooi maar het zorgt ervoor dat ze bijna niet kunnen hardlopen. Omhoog lijkt meer op bergbeklimmen. En omlaag is door de regen en kou een grote modderstroom. Rob, links op de foto, gaat volgende week Westervoort verlaten en verder studeren aan de universiteit van Talinn en Rutger kunnen jullie als instructeur bij Sportplanet aan het werk zien.

Chapeau dorpsgenoten💪

foto is afkomstig van Rob en Rutger