Groot asfaltonderhoud in Westervoort

Groot asfaltonderhoud in Westervoort

20 juli 2019 Uit Door Admin

Westervoort – De gemeente Westervoort gaat van 29 juli tot en met 1 augustus op enkele wegen groot asfaltonderhoud uitvoeren. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Schagen infra.

Locaties asfaltonderhoud
De Kerkstraat, van de Klapstraat tot en met een stukje Dorpsplein wordt onder handen genomen. Ook zal er op de Zuidelijke Parallelweg van de Liemersallee tot de Brullenweide onderhoud aan weg plaatsvinden.

Afsluiting wegen
Het verkeer kan door deze werkzaamheden enige verkeershinder ondervinden. Om het werk uit te kunnen voeren worden betreffende wegen afgesloten voor al het verkeer. Er komen omleidingsroutes die aangegeven worden met borden. Als het nodig is worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te regelen.

Vervallen bushaltes
Bij de werkzaamheden aan de Kerkstraat wordt het busverkeer omgeleid en hierdoor vervallen er tijdelijk enkele haltes (zie afbeelding) Connexxion zal op de haltes die in de route vallen de gebruikers op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen.