Concert op “de Bult”

Concert op “de Bult”

20 juli 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Onlangs is ‘de bult van Putman’ overgedragen aan Natuurmonumenten. Zij beheren het gebied en hebben meerdere fraaie wandelroutes aangelegd. Het gebied is bij velen nog onbekend, met name het erg fraaie uitzicht over Westervoort en wijde omgeving. Hoe kunt u nog beter kennis maken met dit mooie uitzicht dan tijdens een concert, onder het genot van een hapje en een drankje.

Op zondag 18 augustus om 16:00 uur zal DT Orchestra een zondagmiddagconcert verzorgen op de bult van Putman. DT Orchestra (voorheen de Dieseltrekkers) is een veelzijdig orkest dat voor een fraaie muzikale afsluiting van het ‘Westervoort-in-beweging’ weekend gaat zorgen.

Dit concert is tevens een unieke kans voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn en anders nooit bovenop de bult kunnen komen, want vanaf de parkeerplaats van Sportclub Westervoort zal een speciaal taxibusje op en neer rijden tot bovenop de bult!

De entréekaarten zijn € 7,50. Een welkomstdrankje is dan inbegrepen en een deel zal gedoneerd worden aan Natuurmonumenten. Voor € 100,- is een ‘sponsortafel’ voor 8 personen te koop. De kaarten zullen online worden aangeboden via www.ticketkantoor.nl/shop/concertopdebult . Daarnaast zijn ze vanaf 1 augustus te koop bij Wieleman in het café of bij GABA Makelaardij in de winkel.

De organisatie van dit nieuwe onderdeel van Westervoort in Beweging en ID orchestra hoopt dat er zo veel mogelijk mensen bij dit concert zullen komen om er zo een onvergetelijke middag van maken!

neem hieronder vast een kijkje vanaf de bult: