Oranjekoorts laait op in Westervoort

Oranjekoorts laait op in Westervoort

5 juli 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Na de overwinning op Zweden van het vrouwenelftal van Oranje is de oranjekoorts in Westervoort aangewakkerd. Het is niet zo’n gekte als het WK in 2014 van de mannen, maar er zijn al een aantal woningen in Westervoort Oranje versierd. Zondag om 17.00 uur is de finalewedstrijd voor het Wereldkampioenschap tussen de Oranjeleeuwinnen en de Verenigde Staten.

Bij zalencentrum Wieleman draait het zondag, na de midzomerrun, die ‘s morgens plaatsvind, alles om voetbal. Je kunt daar dan kijken op een groot scherm naar de prestaties van het Oranje elftal.

Omdat de wedstrijd zondag om 17:00 uur begint én omdat de Amerikaanse dames de Engelsen met het omstreden ‘thee-drink juichen’ belachelijk proberen te maken, gaan ze het bij Wieleman anders doen.

Voor iedereen die zich van tevoren opgeeft zorgen ze dat er een gratis Hamburger met friet klaarstaat in de pauze van Nederland – Amerika ! In verband met de inkoop moet je je wel even aanmelden via het evenement op Facebook https://www.facebook.com/events/2088820701420860/ of via info@wieleman.com.