Nieuw cursusprogramma kreatieve kring Westervoort

Nieuw cursusprogramma kreatieve kring Westervoort

5 juli 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Het programmaboekje 2019-2020 van de Kreatieve Kring Westervoort is uit! alle inwoners van Westervoort en directe omgeving hebben het nieuwe boekje deze week in de brievenbus gekregen.

Het nieuwe cursusprogramma gaat in september in en biedt een breed scala aan lang- en kortlopende cursussen en workshops: van tekenen/schilderen, beeldhouwen en keramische vormgeving tot kunstbeschouwing, glas in lood en fotografie. Geheel nieuw komend seizoen zijn de korte cursussen ‘Zelf schrijver worden’ en ‘Tekenen, de basis’ en de workshops ‘Naïef schilderen’ en ‘Hundertwasser’. Alle cursussen en workshops worden verzorgd door vakbekwame, enthousiaste docenten. Er wordt gewerkt in een gezellige, ontspannen sfeer in niet te grote groepen. De Kreatieve Kring beschikt over moderne atelierruimtes in Kulturhus de Nieuwhof aan de Rivierweg 1 in Westervoort.

Kijkt u het boekje beslist even door. Er zit wellicht ook een gezellige en interessante cursus of workshop voor u bij! Of kom naar onze Open Dag op zondag 1 september van 11.00-16.00 uur in Kulturhus de Nieuwhof.

Mocht u het programmaboekje gemist hebben, dan is deze ook verkrijgbaar bij het gemeentehuis, de bibliotheek, Kulturhus de Nieuwhof of bij de cursusadministratie.

Voor nadere informatie over aanmelding en inschrijving kunt u contact opnemen met Riky Rothengatter, tel. 026-3119659 of raadpleeg de website www.kreatievekringwestervoort.nl.