Nominaties Ondernemer van het Jaar 2019 Westervoort bekend

Nominaties Ondernemer van het Jaar 2019 Westervoort bekend

23 juni 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Donderdag 20 juni jl. zijn tijdens de drukbezochte haringparty van Ondernemend Westervoort de genomineerden voor Ondernemer van het Jaar 2019 bekend gemaakt.

De ondernemers die genomineerd zijn: “Edwin van Essen van Aerofil Zonwering”, “Marjolein Berendsen van ZoMa Opleidingen” en “Diana van Kesteren en Mendy Tiemissen van Mediaz”.

Collega ondernemer nomineren
Sinds het bekendmaken van het programma van de Haring Party waren alle ondernemers in en rondom Westervoort er al mee bezig. Tijdens de Haring Party konden alle ondernemers uit Westervoort een collega-lid nomineren voor de verkiezing.

De genomineerde ondernemers ontvingen de meeste nominaties. Zij gaan nu de strijd aan voor de titel “Ondernemer van het Jaar 2019” en krijgen in de maand december bezoek van een deskundige jury. Deze jury bestaat uit de “Ondernemer van het Jaar 2017” Bas Bloemerg van Auto Service Bas Bloemberg en de ondernemers Johan Paape en Dirk van der Mark die hun sporen reeds verdiend hebben als ondernemer. De jury beoordeelt tijdens het bezoek de bedrijven aan de hand van diverse criteria zoals uitstraling, klantgerichtheid en hun maatschappelijke rol voor Westervoort.

Tijdens het Nieuwjaarsgala van Ondernemend Westervoort op 16 januari 2020, wordt de winnaar van deze verkiezing bekend gemaakt. Hoofdsponsor van deze verkiezing is Rabobank Arnhem en Omstreken