Avondvierdaagse 2019 Westervoort zit er weer op

Avondvierdaagse 2019 Westervoort zit er weer op

22 juni 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Afgelopen week is er weer een succesvolle editie gehouden van de avondvierdaagse in Westervoort. Met meer dan 1300 aanmeldingen waren er dit jaar meer lopers dan vorig jaar. Alle enthousiaste deelnemers liepen op dinsdag, donderdag en vrijdag afstanden van 2.5, 5 en 10 kilometer in en door de omgeving van Westervoort.

Woensdag hebben de wandelaars niet gelopen omdat zware onweersbuien roet in het eten gooide. Hierdoor heeft organisatie voor die dag moeten besluiten om de tocht te cancelen.

De deelnemers werden bij de start, net zoals voorgaande edities, getrakteerd op een flesje water en een appel of een banaan door Jumbo Mennings. Ook werden de deelnemers onderweg verwend door mensen die met fruit en snoep langs de route stonden.

Vrijdag was de laatste dag en werden de deelnemers binnengehaald door de ouders, opa’s en oma’s en vrienden en kregen een medaille omgehangen. Op het plein voor de Nieuwhof, dat afgelopen dinsdag omgedoopt was tot het was het nog lang gezellig.

De organisatie is ontzettend blij met de inzet van de groep vrijwilligers en sponsors waar menig evenement jaloers op mag zijn! De Kookcrew, stempelploeg, verkeersregelaars, administratie en sponsorwerving, de routeploegen, de EHBO, kaartuitgifte, opbouwgroep en dan nog alle studenten die hand en spandiensten verleend hebben!

Een zeer belangrijke factor zijn ook de sponsoren!  Zonder hen is dit evenement absoluut niet mogelijk! De organisatie wil iedereen bedanken voor de deelname en hulp en hoopt volgend jaar weer iedereen te kunnen begroeten bij de avondvierdaagse Westervoort in 2020.

Een impressie: