Met water en fruit, lopen wij de Avond4daagse uit!

Met water en fruit, lopen wij de Avond4daagse uit!

15 juni 2019 Uit Door Admin

Westervoort – “Met water en fruit, lopen wij de Avond4daagse uit!” het motto voor de avondvierdaagse in Westervoort. Dinsdag starten weer naar verwachting 1300 wandelaars die 4 avonden diverse routes wandelen in en rondom Westervoort!

De deelnemers wandelen de 2,5, 5 of 10 kilometer in de prachtige omgeving van Westervoort. Een gesponsorde banaan of een flesje water van Jumbo Mennings zorgt voor een goede basis onderweg. Opvallend veel kinderen met ouders doen mee aan dit sportieve evenement. Daarom is de vijf kilometer ook het meest populair. Maar bij de tien kilometer zijn ook veel aanmeldingen.

Starttijden 2019
De start- en finishlocatie op de vier dagen is De Nieuwhof (Rivierweg 1 in Westervoort) de starttijden voor dinsdag 18 t/m vrijdag 21 juni 2019
De starttijd van de 10 km is 17.30 uur.
De starttijd van de 5 km is 18.00 uur.
De starttijd van de 2,5 km is 18.30 uur.

De weersvoorspellingen zijn goed voor deze week maar later in de week is er ook kans op onweer, daarom wordt er door de organisatie dagelijks een update gegeven over de weersomstandigheden, mocht het weer te slecht zijn dan wordt er afgelast. De updates zijn te volgen via hun Facebook pagina. De Avond4daagse wordt georganiseerd door Beweegteam Westervoort i.s.m. 60 vrijwilligers.

Deelnemers moeten allemaal een startkaart hebben, ook als ze digitaal ingeschreven zijn! de laatste mogelijkheid om een startkaart op te halen of om je in te laten schrijven is op maandag 17 juni bij de Nieuwhof van 18.00 tot 19.30 uur. Schrijf je je later in dan 17 juni, dan kan het zijn dat je niet meer kunt deelnemen aan de Avond4daagse i.v.m. maximum aantal deelnemers. kijk voor meer info op de site avond4daagsewestervoort.nl

Op dinsdag om 17:50 uur zal er een speciaal bord onthuld worden op het Start- en Finishplein. Vrijdagavond wordt er een feestje gebouwd met fanfare OBK en balletschool blanche!

Nog een paar tips voor de wandelaars:
– Drink voldoende water
– Neem een stuk fruit mee 
– Vergeet jouw pet niet
– Vergeet je niet in te smeren
—————————————————————
* Check iedere dag voordat je naar de Nieuwhof komt even de sociale media. Het weerbericht, route wijzigingen enz. staan altijd online.
* Volg altijd de instructies van de verkeersregelaars op
* Gooi jouw afval in de daarvoor bestemde afvalbakken