Zwoele Zomeravondwandeling in Westervoort

Zwoele Zomeravondwandeling in Westervoort

12 juni 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Bourgondisch Bewegen organiseert op vrijdagavond 12 juli de tweede editie van de Zwoele Zomeravondwandeling in Westervoort

Aan het begin van deze zomer organiseren Jos Veelen en Lucy Menting deze zomeravondwandeling. Een voettocht van ongeveer 10 kilometer in en rondom Westervoort, Jos Veelen en Lucy Menting nodigen je uit om na afloop gezellig iets te gaan drinken op het terras van Huis ter West. Huis ter West bied je dan een lekker (gratis) borrelhapje aan.

De aanvang van de avondwandeling is exact 19.00 uur vanaf het pleintje bij station in Westervoort, nabij IJs ter West. De afstand is 10 km. Het betreft een groepswandeling. Dus begin de vakantie sportief en kom ook.

Deelname is gratis en aanmelden is niet perse noodzakelijk maar wel wenselijk. je kunt je aanmelden via Facebook of mail naar info@bourgondischbewegen.nl