Sc. Westervoort en AVW’66 MO17 eerste team uit Nederland dat deelneemt aan de Barcelona Girls Cup 2019

Sc. Westervoort en AVW’66 MO17 eerste team uit Nederland dat deelneemt aan de Barcelona Girls Cup 2019

7 juni 2019 Uit Door Admin

Westervoort – De meiden van Sportclub Westervoort en AVW’66 MO17 zullen dit weekend als eerste Nederlandse team deelnemen aan de Barcelona Girl’s cup in Salou, Barcelona. Het team werd vrijdag op het vliegveld ook aangemoedigd door Oud-voetballer John de Wolf !

De Barcelona Girls Cup is een internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor meiden, gehouden in Salou, in het zuiden van Barcelona. Dit is een toernooi van hoge kwaliteit, ongeveer 60 teams uit 10 landen zullen deelnemen aan het toernooi. Het toernooi wordt gespeeld op een fantastische voetballocatie met 8 grote natuurgras- en kunstgrasvelden.

Het toernooi is goedgekeurd door de Catalaanse voetbalbond (FFF) en de Spaanse voetbalbond (RFEF). Voor de mensen die het team willen volgen, dan kan dat via hun Facebookpagina facebook.com/scwavwmo17barcelonagirlscup

Voor alle meiden van MO17, de coaches en begeleiders, heel veel succes en vooral veel plezier!