Etos/Bruna/Prima Het warenhuis van Westervoort

Etos/Bruna/Prima Het warenhuis van Westervoort

27 mei 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Dat de “beste drogist van Nederland’’ in Westervoort al jaren een gecombineerde winkel heeft was altijd al bijzonder te noemen. Dat daar nu een formule aan toegevoegd wordt is op z’n zachts gezegd geweldig te noemen. Ten eerste geweldig omdat hierdoor het dorp weer een speelgoedafdeling heeft, met vele A-merken, maar ook een ruim gesorteerde afdeling huishoudelijke artikelen met gerenommeerde merken zoals Philips, Tefal, BK, Brabantia, Leifheit en Curver. Dus voor de meeste huishoudelijke apparaten, serviezen, bestek, glasservies, ovenschalen en pannen hoeven de inwoners van Westervoort het dorp niet meer uit. Al deze ‘’nieuwe’’ artikelen kunnen gewoon afgerekend worden bij de Bruna-kassa.

Naast het toevoegen van dit Prima assortiment (Prima is een onderdeel van Marskramer) heeft de Bruna een volledige metamorfose ondergaan. Door een betere opstelling van de diverse assortimentsgroepen is deze nu beter afgestemd op de behoefte van de klant en is alles nu ook makkelijker te vinden. Zo zijn de boeken overzichtelijk in het midden van de winkel te vinden en staan de tijdschriften netjes gesorteerd in goed verlichte schappen. De school- en kantoorartikelen zijn uitgebreid en makkelijker te vinden. Daarnaast is er meer aandacht voor het populaire ‘’handletteren’’ en is voor de jeugd en de allerkleinsten goed gevulde afdeling met (voor) lees boeken, knutsel artikelen en speelgoed.

Hiermee is deze Bruna misschien wel de leukste van Nederland. Wat de Etos betreft kunnen we duidelijk zijn: we zijn en blijven ‘’de beste drogist van Nederland’’. Ook in Westervoort!! Dit jaar bestaat Etos 100 jaar en die ervaring is iedere dag terug te vinden in de winkel. Door het aanpassen van de lay-out en de verlichting van de Etos is deze overzichtelijker met een beter afgestemd assortiment en is het prettiger winkelen door het juist licht en de fijne sfeer die er nu heerst.

Dat je hier ook het beste persoonlijke en deskundige advies krijgt staat als een huis. Er is altijd minimaal een gediplomeerde drogist in de winkel aanwezig (meestal meerdere) om iedereen te voorzien van het juiste deskundige advies. Hiervoor worden er het gehele jaar door nascholingen en trainingen gevolgd en is deze Etos gecertificeerd door het CBD (Centraal Bureau Drogisterijbedrijven). Om eventuele kwalen voor te zijn en om uw lichaam gericht te ondersteunen is de afdeling voedingssupplementen uitgebreid met de beste merken zoals Solgar en Golden Naturals. Op de beauty afdeling vind u ook mooie uitbreidingen en is het advies zeker deskundig te noemen.

Al met al is er een mooi ‘’warenhuis’’ ontstaan in winkelcentrum de Wyborgh. Wij Chantal en Humphrey, zijn er in ieder geval trots op, de inwoners van Westervoort en omstreken, deze winkel te kunnen bieden. Mochten er nog vragen of wensen zijn dan kan iedereen altijd bij elke medewerker in de winkel terecht en mocht u specifieke vragen hebben voor de winkelmanager dan staat Esra Kaymaz (drogist en schoonheidsspecialist) dagelijks voor u klaar in deze unieke winkel met wel meer dan 25.000 artikelen.

De opening van de Prima is op maandag 3 juni. Vanaf 16 juni zijn ze ook zondags geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Er wordt nog hard gewerkt om alles voor maandag klaar te krijgen. (Chantal en Humphrey succes ! red.)