Bumé Bouw en Onderhoud vestigt zich in Westervoort

Bumé Bouw en Onderhoud vestigt zich in Westervoort

27 mei 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Direct aan de Rivierweg, naast Van Essen, vestigt het bedrijf Bumé Bouw en Onderhoud. Aannemingsbedrijf Bumé, Onderhoudsbedrijf Bumé en Bouwonderneming Jager in Velp zullen na ruim 40 jaar Velp verlaten. Bouwonderneming Zevenaar is gevestigd in Babberich. De 4 zusterbedrijven, die nu al als één bedrijf opereren maar nog met 4 verschillende namen werken, krijgen één naam … Bumé Bouw en Onderhoud.

De bedoeling is dat dit nieuwe pand aan de Rivierweg een z.g. ‘duurzaam pand’ wordt, voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. Bumé Bouw en Onderhoud wil als ‘aannemings- en onderhoudsbedrijf van de toekomst’ meedenken als het gaat om energietransitie en het goede voorbeeld geven. Daarnaast gebruiken ze voornamelijk duurzame materialen en zullen daar waar mogelijk ook gebruik maken van hergebruikte materialen.

Het leuke van dit pand wordt tevens dat ze een doorkijkje geven in hun werkplaats. Heel veel aannemingsbedrijven hebben geen eigen werkplaats meer omdat dat te duur wordt. Bumé vindt het juist hun kracht dat ze zaken ook nog snel en in eigen beheer kunnen doen. Vanaf de voorzijde van het pand kun je straks via een glazen wand rechtstreeks in de werkplaats kijken.

Eind 2019 moet het pand klaar zijn. Onlangs heeft dit bedrijf het pand van Melis Logistics in Duiven gebouwd, dit ontwerp was ook genomineerd voor de staalprijs. Bij Bumé Bouw en Onderhoud werken momenteel ruim 80 mensen en de kans is groot dat daar nog uitbreiding voor nodig is.