Dartteam Madhouse Henkies kampioen in de 3e divisie

Dartteam Madhouse Henkies kampioen in de 3e divisie

13 mei 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Maandagavond is tijdens de darts kampioenswedstrijd tussen dartteam Madhouse Henkies uit Westervoort en de Rebellen2 uit Barneveld, het dartteam uit Westervoort kampioen geworden. De wedstrijd vond plaats bij zalencentrum Wieleman dat de thuisbasis is van het dartteam.

Het dartjaar 2018/19 in de derde divisie is uitzonderlijk goed verlopen voor de Madhouse Henkies. Alle gespeelde wedstrijden uit en thuis zijn gewonnen, zelfs in de beker zijn ze nog steeds ongeslagen. De Madhouse Henkies promoveren nu van de 3e divisie naar de 2e divisie.

De Spelers van de Madhouse Henkies (Ado): Henk van Veen, Rein Storteboom, Ruben Minoli, Kevin van Veen, Wesley Hermsen, Guido Boskeljon en Team Captain: Leroy Verhoeven

Het team hoopt dat ze net zoveel succes in de 2e divisie krijgen als ze in de 3e divisie hebben gehad. Ook wil het team iedereen bedanken die dit mede mogelijk maken en in het bijzonder de sponsoren Zalencentrum Wieleman en Lingewaard Stukadoors.

(Gefeliciteerd mannen !! red.)