St. Jorisgroep ontvangt 450 euro van Brimata

St. Jorisgroep ontvangt 450 euro van Brimata

11 mei 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Zaterdagmiddag heeft de scouting St. Jorisgroep uit Westervoort een Cheque van €450,- ontvangen van Sinterklaasvereniging Brimata. De cheque werd namens de stichting overhandigd door Hans Breunissen.

Outdoor koken voor Scouting stond al jaren op het verlanglijstje. Met deze bijdrage kan de vereniging deze wens realiseren. De leden van de scouting waren erg verrast door deze gulle gift en zijn alle vrijwilligers van Brimata heel dankbaar.

Elk jaar ontvang Sinterklaasvereniging Brimata opbrengsten voor de Sinterklaas bezoeken (Deze worden pro deo verzorgd) bij families, verenigingen, bedrijven en intochten. De leden van Brimata mogen organisaties nomineren om in aanmerking te komen voor een donatie. Dit jaar ging de eerste symbolische cheque van 750 euro naar het G-jeugd elftal van sportclub Westervoort en de 450 euro naar de St. Jorisgroep.

Als u dit jaar uw sinterklaas en pieten boekt bij Brimata dan steunt u hiermee verenigingen en organisaties. U kunt ook een donatie doen waarmee veel kinderen blij gemaakt worden. Kijk op www.sinterklaasbestellen.nl voor meer info.