Jubilerende zalencentrum Wieleman in Westervoort benoemd tot Hofleverancier

Jubilerende zalencentrum Wieleman in Westervoort benoemd tot Hofleverancier

11 mei 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Het 100- jarige zalencentrum Wieleman in Westervoort is benoemd tot Hofleverancier. Dit jaar bestaat het zalencentrum 100 jaar en dat jubileum krijgt nu dus een extra feestelijk tintje.

Vrijdagavond, tijdens de opening van hun Jubileumweekend, ontvingen Martijn Wieleman, Diny Wieleman, Martin Wieleman en Avra Bisselink in het zalencentrum het predicaat Hofleverancier.

Het Koninklijk Wapen met de tekst ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ wordt toegekend aan kleine en middelgrote ondernemingen die minimaal honderd jaar bestaan, een zeer belangrijke plaats innemen in hun regio en zich onderscheiden door kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Om voor het predicaat in aanmerking te kunnen komen, moeten de bestuurders van het bedrijf en de onderneming zelf van onbesproken gedrag zijn. Daarnaast moet de ontstaansdatum met documenten worden onderbouwd. Zalencentrum Wieleman behoort hiermee tot zo’n 450 Nederlandse ondernemingen die het predicaat dragen.

Horecabedrijf Wieleman is een begrip in Westervoort en verre omgeving. Op 7 mei 1919 begonnen Drikkus en Sientje Wieleman het horecabedrijf dat momenteel onder de naam ‘Zalencentrum Wieleman’ bekend staat.

Zaterdagavond en zondagmiddag staan er nog 2 top feesten bij Wieleman op het programma. Zaterdag is de feestavond 100 jaar Wieleman met feestband Lijn7 en DJ Robert Pouwels. Zondagmiddag is het Wieleman=Westervoort festival met Westervoortse artiesten en optredens: Leger des Dweils, Westfort Brass, Liberté, DT Orchestra, Skoeks, OBK, Bel Canto, Lars Wigman en dansgardes Dolbotters.

(Familie Wieleman, van harte gefeliciteerd ! red.)