Ondeugend toneelstuk van Vriendentrouw 3x in Westervoort

Ondeugend toneelstuk van Vriendentrouw 3x in Westervoort

10 april 2019 Uit Door Admin

Uitvoeringen 22, 24 en 28 april bij Zalencentrum Wieleman

Op 2e paasdag (maandag 22 april) speelt Toneelvereniging Vriendentrouw de eerste van drie komische voorstellingen in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Woensdagavond 24 april is de tweede voorstelling. De voorstelling van 28 april is op zondagmiddag om 14:00 uur. De avondvoorstellingen beginnen om 19:30 uur.

Het belooft lachen te worden in Westervoort, want Vriendentrouw speelt dit jaar ‘Bonbons in Luxeverpakking’, een ondeugend toneelstuk van Ria de Looze-Lafeber. Het gaat over een gelukkig echtpaar, totdat er een doosje bonbons wordt gevonden. Familieleden, een zakenrelatie, de tuinman en de bemoeizuchtige huishoudster spelen allemaal hun rol in dit toneelstuk met veel misverstanden en hilarische scenes.

Al vanaf november oefenen de nieuwe spelers op het komische stuk, en ze hebben er zin in. Het stuk wordt gespeeld door Bram van Kuipers, Corine Thüss, Ans Pruntel, Mathieu Bouman, Annie Berends, Jan Berends, Ineke van den Top en Karin Gompelman. Regisseuse is Vivian van Brakel en souffleuse is Monique Jansen.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 6, en aan de zaal € 7,50. De kaarten zijn te koop bij Wieleman, Slagerij Hetterschijt, Visspecialist de Botter en Stefan’s Bloem en Zo. Ze zijn ook online te koop via www.wieleman.com/evenementen.

Mannen gezocht!
De al 94-jarige vereniging Vriendentrouw zoekt voor volgend jaar extra spelers, en vooral mannen. Ben of ken jij een man die geknipt is voor het toneel? We horen het graag op info@vriendentrouw.nl.