Lindi loopt Nijmeegse vierdaagse voor DreaMS

Lindi loopt Nijmeegse vierdaagse voor DreaMS

10 april 2019 Uit Door Admin

Westervoort/Nijmegen – Van 16 tot 19 juli staan de Nijmeegse Vierdaagse weer voor de 103e keer op de planning. Een wandeltocht waar duizenden mensen aan mee willen doen en ook dit jaar vond er weer een loting plaats en dus was nog niet iedereen zeker van deelname. Ook Lindi niet, gelukkig kreeg zij op 29 maart het verlossende woord. Zij zal aan de start staan van de 4x 50 kilometer.

De planning om de Vierdaagse te bewandelen stond al een aantal jaar maar het streven naar iets, is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Afgelopen jaar was het moment dan toch echt daar, nadat Stichting DreaMS werd opgericht kon Lindi van Ingen niet langer twijfelen om de wandeltocht te bewandelen. Want hoe fijn is het om iets terug te kunnen doen voor de mensen die jou ook altijd helpen, zo zijn de oprichters van Stichting DreaMS, Pascal Zweers en Patrick Gal twee goede en belangrijke clubgenoten van Lindi bij Sportclub Westervoort waardoor de stichting iets dichterbij komt te staan.

Als vrijwilligster van Sportclub Westervoort en trainster van de MO15-1 bij SV DCS in Zevenaar ziet Lindi wekelijks hoe belangrijk het is voor kinderen om te sporten en in het bijzonder te kunnen voetballen. Helaas is het sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend en in het bijzonder voor kinderen geeft het een hele impact als je te maken krijgt met een ziekte dat je leven beïnvloed.

Door het te bewandelen van de Vierdaagse voor deze stichting en alle acties daar omheen hoopt zij een boodschap duidelijk te maken: “Wees dankbaar als je kan voetballen of sporten, geniet er elke wedstrijd en training van”.
Deze boodschap werd afgelopen week al bekend gemaakt binnen haar meidenselectie van DCS, daar was het hartverwarmend en bijzonder hoe 25 speelsters zich bewust worden van de impact door MS.

Samen met Stichting DreaMS streeft Lindi naar een wereld zonder MS
Op verschillende manieren worden er acties gehouden voor MS maar ook u kunt helpen! Via onderstaande link hoopt Lindi een mooi en bijzonder bedrag binnen te kunnen slepen.

Alle kleine beetjes helpen!
https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/lindi-van-ingen/d9f0c087-a1fb-4533-812c-afa67c792654