Promconcert in de Werenfriedkerk

Promconcert in de Werenfriedkerk

22 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – De Stichting Vrienden van de Werenfriedkerk houdt op vrijdag 22 maart 2019 om 20.00 uur voor de tweede maal een PromConcert. Dit PromConcert was vorig jaar voor het eerst en moet een traditie worden in Westervoort. Er worden bekende nummers gespeeld waarbij de bezoeker uit volle borst kan meezingen.

Paul Mulder

Optredende artiesten zijn: Paul Mulder, die eigen nummers speelt en flink wat populaire meezingers laat horen; Silke en Erik Kramer, zang en keyboard, treffen de gevoelige snaar; Westervoort All Stars (WAS) roert de trom uit de sixties en seventies en organist Marius de Boer zet een flinke medley op touw. De Vriendenstichting zet zich in voor restauratie en behoud van de historische dorpskerk aan de Dorpstraat 61.

De toegangsprijs is € 10,=, inclusief koffie of thee. In de voorverkoop € 7,50 (bij Cigo, Huis ter West en Wieleman). En bent u vriend of donateur dan betaalt u € 6,= incl. gezinsleden. Kijk voor meer info op werenfriedkerk.nl waar u eveneens goedkope kaartjes kunt bestellen. Deze liggen dan klaar bij de ingang van de kerk. Wees er vroeg bij want op=op! Koffie en thee zijn alleen verkrijgbaar voorafgaande aan het concert. In de pauze is er tegen betaling wijn en fris te verkrijgen!