Butan Tweewielers de nieuwe fietsenzaak in Westervoort

Butan Tweewielers de nieuwe fietsenzaak in Westervoort

22 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Op 11 maart opende Butan tweewielers haar deuren in het pand van tweewielercentrum Pennekamp B.V. aan de Dorpstraat in Westervoort.

Peter Pennekamp had al een tijdje plannen om weer met fietsenverkoop te beginnen in het pand dat al geruime tijd leeg stond. Een half jaar geleden pikte Peter samen met oud-werknemer Eddy Christant en zijn vrouw Evelyn het plan op om weer te gaan beginnen met hun oude werkzaamheden. Peter is zijdelings betrokken, en gaat zich bezighouden met de in- en verkoop en Eddy is nog steeds de perfecte monteur.

In de afgelopen maanden is de winkel flink onder handen genomen. Het linker gedeelte van de zaak is nu verhuurd aan de Herenkapper die voorheen aan de overkant zat. Butan Tweewielers is in het rechter gedeelte gehuisvest. Eddy is al bijna 25 jaar een ervaren monteur en voor hem en zijn vrouw Evelyn was het een grote stap om voor hunzelf te beginnen en zijn daarom blij met de ondersteuning van Peter.

De kwaliteit, kleinschaligheid, service en vertrouwen staat voorop in de winkel en dat staat bij de drie hoog in het vaandel. Ze willen alleen maar klanten die voor 100% tevreden zijn. Het aanbod van fietsen bestaat bij Butan uit ongeveer 70 procent elektrische fietsen maar ook kinderfietsen, sportieve fietsen, stadsfietsen en ook tweedehands fietsen. Verder zijn alle accessoires voor de tweewieler verkrijgbaar.

Butan Tweewielercentrum vind u op de Dorpstraat 99-103 in Westervoort. Voor meer info kijk op butantweewielers.nl bel:026-3828471 of mail info@butantweewielers.nl