Afscheidsreceptie voor Denny Elfring

Afscheidsreceptie voor Denny Elfring

21 maart 2019 Uit Door Admin

Westervoort – Sinds 28 februari is Denny Elfring gestopt met zijn werkzaamheden in Westervoort. Per 1 maart is hij begonnen aan zijn nieuwe uitdaging als supporters coördinator bij Vitesse Betrokken.

In de afgelopen 11,5 jaar heeft Denny in Westervoort gewerkt als jongerenwerker, coördinator jongerenwerk, algemeen coördinator van de stichting Kulturhus en het afgelopen jaar als coördinator van de Praktijkleerroute. Nu is het tijd voor Denny om zich buiten SKW te ontwikkelen.

Tijdens de drukbezochte afscheidsreceptie, die donderdagmiddag in jongerencentrum Creon gehouden werd, bedankte Denny in een speech iedereen die met hem samengewerkt heeft en hem hebben ondersteund in de tijd dat hij in ons dorp werkzaam was. Denny: “Voor mij werd het na 11,5 jaar tijd voor iets nieuws, een nieuwe omgeving met nieuwe mensen waar ik mezelf verder kan ontwikkelen en me hopelijk net zo fijn en gewaardeerd ga voelen als hier met jullie in Westervoort”

Denny is nu bij Vitesse nauw betrokken bij het realiseren van de doelstellingen van de stichting met het doel om op deze manier meer jongeren en hun ouders te bereiken, te enthousiasmeren en te werven voor activiteiten.

(Denny, heel veel succes bij Vitesse Betrokken ! red.)